MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość kiełbas z mięsa daniela z dodatkiem serwatki kwasowej i inuliny
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Dariusz Mirosław Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66287-14-3
Rok wydania:
*
2019
Informacje:
*
Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej
Wydawnictwo:
*
Politechnika Łódzka
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0