MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane aspekty składu chemicznego jaj kurzych (Chosen aspects of the chicken eggs chemical composition)
Abstrakt
Autorzy
K. Drabik
J. Batkowska
A. Czech
A. Adamczuk
A. Brodacki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b. wyd.]
Informacje:
*
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[B. m. wyd. 2019]
Szczegóły:
*
s. 76-77
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0