MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku nanocząstek chromu i pikolinianu chromu do diety kurcząt na obraz histologiczny wątroby oraz status oksydoredukcyjny wybranych tkanek (The effect of the addition of chromium nanoparticles and chromium picolinate on the chicken diet on the histological picture of the liver and the redox status of selected tissues)
Abstrakt
Autorzy
A. Stępniowska
E. Rusinek-Prystupa
K. Kozłowski
K. Tutaj
A. Drażbo
M. Krauze
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b. wyd.]
Informacje:
*
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[B. m. wyd. 2019]
Szczegóły:
*
s. 118-1119
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0