MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: badania nad optymalizacją oraz rozwojem innowacyjnych rozwiązań w zakresie przetwórstwa w celu podnoszenia wartości prozdrowotnych produktów ekologicznych
Abstrakt
Autorzy
Piotr Kraska
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Sylwia Andruszczak
Ewa Kwiecińska-Poppe
Krzysztof Różyło
Beata Krusińska
Paweł Gierasimiuk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Wyniki badań w zakresie rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2017 roku
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
97-117
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0