MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of the technological suitability of meat obtained from fattening pigs from various maintenance systems for the production of innovative meat products with a reduced content of nitrates
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Karolina Wójciak
Paulina Kęska
Michał Halagarda
Popek Stanisław
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
BACIF 2019, Biologically Active Compounds in Food 3<sup>rd</sup> International Conference, Book of Abstracts 19-20 September 2019 Łódź, Poland
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83949548-1-9
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
[Łódź] 2019
Szczegóły:
*
s. 44
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0