MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizyczne wafli bezglutenowych z różnym udziałem liofilizowanej jeżyny
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Monika Wójcik
Dariusz Dziki
Beata Biernacka
Adam Zdybel
Sławomir Gawłowski
Stanisław Skonecki
Grzegorz Łysiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 26-27 czerwca 2018
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Warszawa 2018
Szczegóły:
*
s. 80
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0