MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ modyfikacji peroksydazą chrzanu na właściwości filmów jadalnych otrzymanych z białek grochu
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Niedźwiadek
Dariusz Kowalczyk
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Informacje:
*
IV Konferencja Naukowa ENZYMOS. Enzymy w nauce i przemyśle : Abstrakty / red.: Barbara Wrzyszcz, Kamil Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65272-92-8
Rok wydania:
*
2018
Miejsce wydania:
*
Lublin 2018
Szczegóły:
*
s. 39-40
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0