MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Najważniejsze czynniki wpływające na przechowalniczą jakość jaj konsumpcyjnych (The most important factors affecting the storage quality of table eggs)
Abstrakt
Autorzy
Kamil Drabik
Justyna Batkowska
Natalia Kanadys
Jakub Chalimoniuk
Damian Galicki
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-87-8
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
7-11
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0