MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Profile of free fatty acids in yoghurts manufactured on the basis of organic cow milk
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Joanna Wajs
Tomasz Czernecki
Jolanta Król
Magdalena Stobiecka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Trakya University Publisher
Informacje:
*
Proceedings of 2. International Agricultural, Biological & Life Science Conference: Agbiol / ed. Yalcin Kaya, Edirne Turkey, September 1-3, 2020.
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-975-374-279-5
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Edirne 2020
Szczegóły:
*
s. 513-520
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0