MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji lodów probiotycznych (The use of pulsed electric field for the production of probiotic ice cream)
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Góral
Katarzyna Kozłowicz
Urszula Pankiewicz
Małgorzata Góral
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Stare Sady 2020
Szczegóły:
*
s. 27-27
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0