MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość wieprzowiny i wpływ jej konsumpcji na zdrowie człowieka
Abstrakt
Autorzy
Anna Kasprzyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Informacje:
*
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : Ogólnopolska Konferencja Naukowa / Szczecin, 29 maja 2020 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7663-302-2
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Szczecin 2020
Szczegóły:
*
s. 49-50
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0