MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-59-5
Rok wydania:
*
2020
Rozdziały:
*
Charakterystyka enzymu peroksydazy tyroidowej (TPO), wpływ stresu oksydacyjnego na jegofunkcjonowanie oraz zastosowanie metody izobolograficznej do obrazowania interakcji pomiędzy składnikami aktywnymi żywności na jego obniżenie
[AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
, [AUT.]
Jagoda Szafrańska
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 49-53, 978-83-66392-59-5
Innowacje na rynku żywności - Napoje sproszkowane na bazie warzyw i owoców jako spożywcze produkty funkcjonalne
[AUT.]
Justyna Bochnak-Niedźwiecka
, [AUT.]
Katarzyna Banach
, [AUT.]
Paulina Jedut
, [AUT.]
Katarzyna Niedźwiadek
, [AUT.]
Michał Świeca
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 7-11, 978-83-66392-59-5
Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej
[AUT.]
Ewa Habza-Kowalska
, [AUT.]
Laura Dziki .
Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 54-60, 978-83-66392-59-5
Diety wegetariańskie w prewencji chorób cywilizacyjnych
[AUT.]
Paulina Jedut
, [AUT.]
Katarzyna Banach
, [AUT.]
Justyna Bochnak-Niedźwiecka
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 61-66, 978-83-66392-59-5
Wpływ askorbinianu sodu na właściwości mechaniczne i optyczne filmów żelatynowych
[AUT.]
Katarzyna Niedźwiadek
, [AUT.]
Dariusz Kowalczyk
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 81-86, 978-83-66392-59-5
Porównanie zawartości likopenu i właściwościprzeciwrodnikowych koncentratów i przecierów pomidorowych
[AUT.]
Katarzyna Niedźwiadek
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 87-93, 978-83-66392-59-5
Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami
[AUT. KOR.]
Sybilla Nazarewicz
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 100-105, 978-83-66392-59-5
Charakterystyka rodzaju lodów z uwzględnieniem aspektów żywieniowych i technologicznych
[AUT. KOR.]
Sybilla Nazarewicz
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 106-111, 978-83-66392-59-5
Metale ciężkie w ziołach
[AUT.]
Karolina Nowosad
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 118-123, 978-83-66392-59-5
Charakterystyka i właściwości prozdrowotne roślin strączkowych
[AUT.]
Karolina Nowosad
. Poznań 2020 2020,
Młodzi Naukowcy
, s. 124-129, 978-83-66392-59-5
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0