MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka enzymu peroksydazy tyroidowej (TPO), wpływ stresu oksydacyjnego na jegofunkcjonowanie oraz zastosowanie metody izobolograficznej do obrazowania interakcji pomiędzy składnikami aktywnymi żywności na jego obniżenie (Characterization of the thyroid peroxidase enzyme (TPO), the impact of oxidative stress on its functioning and the use of the isobolographic method to visualize the interaction between active ingredients of food to reduce the oxidative stress)
Abstrakt
Autorzy
Ewa Habza-Kowalska
Jagoda Szafrańska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jedrzej Nyćkowiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-59-5
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
49-53
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-01
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0