Czynniki wyboru przez konsumentów mięsa wieprzowego oraz wędlin podrobowych (Factors of choice of pork and offal sausages by consumers)

Abstrakt

Autorzy

Artur Niedzielski
Artur Niedzielski
Monika Szymczuk
Monika Szymczuk
Jakub Kalinowski
Jakub Kalinowski
Łukasz Kozian
Łukasz Kozian
Amelia Kowal
Amelia Kowal
rozdział z monografii
Polski
2020
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza.
7-16
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
1
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
2020-09-30
20
0
0
0