MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Czynniki wyboru przez konsumentów mięsa wieprzowego oraz wędlin podrobowych (Factors of choice of pork and offal sausages by consumers)
Abstrakt
Autorzy
Artur Niedzielski
Monika Szymczuk
Jakub Kalinowski
Łukasz Kozian
Amelia Kowal
Kinga Kropiwiec-Domańska
Anna Kasprzyk
Marek Babicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1 / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
7-16
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Numer w serii:
*
1
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-30
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0