MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany jakości mleka spożywczego podczas przechowywania (Changes in the quality of drinking milk during storage)
Abstrakt
Autorzy
Joanna Jędrusyna
Karolina Król
Magdalena Stobiecka
Aleksandra Krochmal
Barbara Topyła
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1 / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
28-37
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Numer w serii:
*
1
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-09-30
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0