MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical composition and fatty acid content in lamb and adult sheep meat
Abstrakt
Autorzy
Andrzej Junkuszew
Paulina Nazar
Michał Milerski
M. Margetin
Piotr Brodzki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Archives Animal Breeding
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.5194/aab-63-261-2020
Tom / rocznik:
*
63
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
261-268
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-07-24
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
1,528
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
12