MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Komor
Eugenia Czernyszewicz
Sebastian Białoskurski
Anna Goliszek
Wioletta Wróblewska
Joanna Pawlak
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66550-24-7
Rok wydania:
*
2020
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
120
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0