MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka właściwości lodów uwarunkowana ich składnikami (Characteristic sofice cream properties conditioned by their ingredients)
Abstrakt
Autorzy
Sybilla Nazarewicz
Katarzyna Kozłowicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jedrzej Nyćkowiak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66392-59-5
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
100-105
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0