MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Kulinarny potencjał dawnych gatunków i odmian roślin rolniczych
Abstrakt
Autorzy
Denise F. Dostatny
Monika Żurek
Aneta Kramek
Wojciech Rybiński
Lech Boros
Dorota Michałowska
Katarzyna Bączek
Mieczysław Babalski
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Vademecum dawnych roślin uprawnych. Pod redakcją Denise F. Dostatny, Józef Tyburski, Monika Żurek
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
179-197
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id=chamo:5074541&fromLocationLink=false&theme=nukat
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0