MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka (The effect of fermented milk products on human health)
Abstrakt
Autorzy
Joanna Wajs
Magdalena Stobiecka
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Zdrowie i styl życia. Determinanty długości życia. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66601-24-6
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Zdrowie i styl życia. Determinanty długości życia. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki (Health and lifestyle. Determinants of life expectancy. Pod redakcją / Wioletty Nowak, Katarzyny Szalonki).
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
133-152
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Wrocławski
Numer w serii:
*
170
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0