Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa (The influence of diversifiedfeeding of geese on their production effects and chosen quality traits of obtained meat)

Abstrakt

Autorzy

Magdalena Kutrzuba
Magdalena Kutrzuba
Alina Woronowa
Alina Woronowa
Damian Spustek
Damian Spustek
inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik
Polski
2021
Lublin 2021
s. 118
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
0
0
0
0