Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków trzech genotypów żywionych w systemie półintensywnym z udziałem ekstrudatu z lnu (Slaughter value and meat quality of young bulls of three genotypesfed in semi-intensive system involving flax extrudate)

Abstrakt

Autorzy

Katarzyna Zdrzałek
Katarzyna Zdrzałek
Aneta Krawiec
Aneta Krawiec
Jowita Kwiatkowska
Jowita Kwiatkowska
Dominika Polesiak
Dominika Polesiak
inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik
Polski
2021
Lublin 2021
125
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
0
0
0
0