Analiza rzeźna oraz jakość mięsa przepiórek japońskich żywionych paszą zawierającą śrutę rzepakową (Slaughter analysis and meat quality of Japanese quail fed with feed mixture rapeseed meal)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik
Polski
2021
Lublin 2021
126
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
0
0
0
0