MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of composition and processing conditions on selected properties of potato-based pellets and microwave-expanded snacks supplemented with fresh beetroot pulp
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Agnieszka Sujak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.31883/pjfns/138321
Tom / rocznik:
*
71
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
211-236
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-06-11
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
2,736
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
4