MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Czynniki modyfikujące zawartość cholesterolu w żółtku jaja kurzego. (Factors modifying the cholesterol content in chcken egg yolk)
Abstrakt
Autorzy
Natalia Kanadys
Jakub Chalimoniuk
Małgorzata Stopyra
Damian Spustek
Dominika Krakowiak
Monika Śmiech
Kamil Drabik
Justyna Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66743-30-4
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
7-12
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0