MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wyroby półcukiernicze fortyfikowane mąką i wytłokami kokosowymi - właściwości fizykochemicze i sensoryczne
Abstrakt
Autorzy
Anna Wirkijowska
Aldona Sobota
Piotr Zarzycki
Agnieszka Nawrocka
Agata Blicharz-Kania
Dariusz Andrejko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m.] [2021]
Szczegóły:
*
s. 111
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0