MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Black Cumin pressing waste material as a functional additive for starch bread
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Jolanta Piekut
Monika Wójcik
Katarzyna Kozłowicz
Marzena Smolewska
Marta Krajewska
Marek Szmigielski
Hayat Bourekoua
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Materials
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.3390/ma14164560
Tom / rocznik:
*
14
Numer zeszytu:
*
16
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4560
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-08-13
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
3,748
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
7