MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of by-products from selected fruits and vegetables on gluten-free dough rheology and bread properties
Abstrakt
Autorzy
Fairouz Djeghim
Hayat Bourekoua
Renata Różyło
Agata Bieńczak
Wojciech Tanaś
Mohammed Nasereddine Zidoune
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Applied Sciences-Basel
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.3390/app11104605
Tom / rocznik:
*
11
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4605
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-05-18
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
2,838
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
17