MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ ekstraktów z wybranych ziół na hamowanie brązowienia enzymatycznego i wzrostu endogennej mikrobioty w przechowywanych kiełkach fasoli mung
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Sikora
Michał Świeca
Urszula Złotek
Monika Kordowska-Wiater
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Instytut Ochrony Środowiska – Państwowy Instytut Badawczy
Informacje:
*
Konferencja Naukowa pn. "Ograniczanie strat i marnotrawstwa żywności - wyzywaniem najbliższych lat", 17 czerwca 2021 r., Warszawa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-60312-94-0
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Warszawa 2021
Szczegóły:
*
s. 24
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-09-14
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0