MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Pozyskiwanie, właściwości fizykochemiczne i funkcjonalne inuliny oraz jej wykorzystanie w przemyśle spożywczym, kosmonautycznym i paszowym (Acquisition, physicochemical and functional properties of inulin and its use in the food, aerospace and fodder industries)
Abstrakt
Autorzy
Jan Małecki
Jagoda Szafrańska
Tomasz Małecki
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66743-30-4
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
112-117
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-06-01
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0