MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywienie i żywność / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Abstrakt
Autorzy
Jędrzej Nyćkowiak
Jacek Leśny
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66743-39-7
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Biologicznie aktywne peptydy jako prozdrowotne składniki diety
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT.]
Jan Małecki ,
[AUT.]
Katarzyna Kusio .
Poznań 2021 2021,
Młodzi Naukowcy
, s. 112-117, 978-83-66743-39-7
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-05-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0