Wpływ kwasu mlekowego na wybrane właściwości fizykochemiczne i mikrobiologiczne mięsa cielęcego pakowanego próżniowo lub w modyfikowanej atmosferze. (Effect of lactic acid on selected physicochemical properties and microbiological status of veal stored under vacuum or modified atmospheres)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka
Polski
978-83-7421-349-3
2021
Gdynia 2021
s. 49-50
0
0
0
0