Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb (Physicochemical quality and sensory atribures of pork pâtés with fish raw material)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Morski w Gdyni
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka
Polski
978-83-7421-349-3
2021
Gdynia 2021
s. 73-74
0
0
0
0