MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zwiększanie właściwości prozdrowotnych jogurtów poprzez zastosowanie szczepów probiotycznych i dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L.) (Increasing the health-promoting properties of yogurt through the use of probiotic strains and the addition of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.))
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Tomasz Czernecki
Łukasz Wlazło
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
Międzynarodowa Konferencja Naukowa: Zdrowie i Style Życia - Wrocław 2021 : Ekonomiczne, społeczne i zdrowotne skutki pandemii we współczesnym świecie = Wroclaw Annual Conference on Health and Lifestyle (WAICHL-2021) Economic, social and health effects of the pandemic in the modern world
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m.wyd. 2021]
Szczegóły:
*
s. 1-2
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0