MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Innovative technologies in sustainable food production: cold plasma processing
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Polak-Berecka
Iwona Niedźwiedź
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-0-12-821233-2
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.1016/B978-0-12-821233-2.00007-1
Informacje:
*
Sustainable production technology in food / edited by José M. Lorenzo, Paulo E.S. Munekata, Francisco J. Barba
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
165-177
Wydawnictwo:
*
Academic Press
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128212332000071
Liczba punktów:
50
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0