MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne innowacyjnego bezglutenowego, niskowęglowodanowego oraz wysokobiałkowego chleba wzbogaconego białkiem grochowym
Abstrakt
Autorzy
Monika Wójcik
Renata Różyło
Regine Schönlechner
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Wydział Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego
Informacje:
*
Rola Inżynierii Rolniczej i Inżynierii Środowiska w Rozwoju Rolnictwa Zrównoważonego. 50 lecie Wydziału Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 1970-2020.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Lublin 2021
Szczegóły:
*
s. 67-67
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0