MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przydatność wybranych odmian owoców do produkcji soków NFC (Usefulness of selected varieties of fruit for the production of NFC juices)
Abstrakt
Autorzy
Emilia Osmólska
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Marta Krajewska
Beata Zdybel
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
136-145
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-09-15
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0