MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane czynniki wpływające na jakość mięsa drobiowego
Abstrakt
Autorzy
Dawid Ziobro
Kinga Rokicka
Karolina Wengerska
Małgorzata Stopyra
Justyna Batkowska
Kamil Drabik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Polskie Drobiarstwo
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
48-50
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0