MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Content of selected antioxidant compounds in raw milk produced on a certified organic farm and in yoghurt made from IT
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Joanna Wajs
Barbara Topyła
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Faculty of Agriculture
Informacje:
*
XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, Jahorina, October 07 - 10, 2021. Book of abstract. Editor / Dusan Kovacevic
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-99976-787-8-2
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Sarajevo 2021
Szczegóły:
*
s. 442
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0