MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ fermentowanych śrut roślin oleistych na jakość surowców drobiarskich
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wengerska
Anastasiya Ramankevich
Dawid Ziobro
Kamil Drabik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Polskie Drobiarstwo
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
42-44
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0