MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność w XXI wieku od producenta do konsumenta
Abstrakt
Autorzy
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-953897-2-6
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego
[AUT.]
Radosław Kowalski
, [AUT.]
Urszula Pankiewicz
, [AUT.]
Grażyna Kowalska
, [AUT.]
Jakub Wyrostek
, [AUT.]
Monika Sujka
, [AUT.]
Artur Mazurek
, [AUT.]
Marzena Włodarczyk-Stasiak
, [AUT.]
Ewelina Zielińska .
Kraków 2021 2021,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 208-217, 978-83-953897-2-6
Biologicznie aktywne peptydy hamujące działanie dipeptydylopeptydazy IV jako strategia przeciw cukrzycy typu 2
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
. Kraków 2021 2021,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 173-183, 978-83-953897-2-6
Wpływ dodatku ekstraktu z Silybum marianum na wybrane wyróżniki jakości sterylizowanych konserw wieprzowych
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Adrianna Stasiewicz .
Kraków 2021 2021,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 184-197, 978-83-953897-2-6
Ocena możliwości zastosowania ekstraktu z ostropestu plamistego w konserwie wieprzowej sterylizowanej jako czynnika kształtującego potencjał przeciwutleniający produktu
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Natalia Łatwińska .
Kraków 2021 2021,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 198-207, 978-83-953897-2-6
Zastosowanie liofilizatu z ostropestu plamistego w technologii kiełbas dojrzewających o obniżonym dodatku azotanu (III) sodu
[AUT.]
Justyna Libera
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
. Kraków 2021 2021,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. s. 228-238, 978-83-953897-2-6
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0