MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Perceptions of the characteristics and functions of food product packaging in the light of the COVID- 19 pandemic - selected aspects
Abstrakt
Autorzy
Wioletta Wróblewska
Joanna Pawlak
Dariusz Paszko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
IBIMA Publishing
Informacje:
*
Proceedings of the 37th International Business Information Management Association Conference (IBIMA), 30-31 May 2021, Cordoba, Spain. Innovation Management and information Technology impact on Global Economy in the Era of Pandemic
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-0-9998551-6-4
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m] 2021
Szczegóły:
*
s. 5753-5761
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0