MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant in food safety and sustainability. [Editorial]
Abstrakt
Autorzy
Urszula Złotek
Anna Jakubczyk
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Inne
Czasopismo:
*
Foods
Informacje:
*
2022 Vol. 11 Issue 3
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Szczegóły:
*
Article number 433
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-02-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0