MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zagrożenia bioróżnorodności Polesia jako element zagrożenia produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Garbacz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Informacje:
*
Konferencja Międzynarodowa „Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych” Lublin-Urszulin 14-15 czerwca 2022 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Lublin-Urszulin 2022
Szczegóły:
*
s. 38
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0