MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość mikrobiologiczna mięsa ślimaków jadalnych
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Garbacz
Beata Dzięgiel
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Informacje:
*
IX Kopernikańskie Sympozjum Studentów Nauk Przyrodniczych, 18-20.09.2020 Toruń
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Toruń 2020
Szczegóły:
*
s. 27
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0