MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-353-5
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Funkcjonalne wyroby mięsne o obniżonej zawartości azotanów
[AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT.]
Małgorzata Karwowska
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 87-110, 978-83-7259-353-5
Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową
[AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Joanna Barłowska
, [AUT.]
Anna Teter
, [AUT.]
Wioletta Sawicka-Zugaj
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
, [AUT.]
Barbara Topyła
, [AUT.]
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 7-53, 978-83-7259-353-5
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego - zawartość tłuszczu i profil kwasów tłuszczowych
[AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Katarzyna Zdrzałek ,
[AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Marek Kowalczyk
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Agnieszka Kaliniak-Dziura
, [AUT.]
Anna Teter
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 55-68, 978-83-7259-353-5
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego - zawartość witamin i składników mineralnych oraz jakość sensoryczna
[AUT.]
Piotr Domaradzki
, [AUT.]
Piotr Stanek
, [AUT.]
Paweł Żółkiewski
, [AUT.]
Aneta Krawiec ,
[AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Marek Kowalczyk
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 69-85, 978-83-7259-353-5
Żywieniowa rola lipidów ryb w profilaktyce i leczeniu chorób cywilizacyjnych
[AUT.]
Agnieszka Kaliniak-Dziura
, [AUT.]
Piotr Skałecki
, [AUT.]
Mariusz Florek
, [AUT.]
Piotr Domaradzki
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 111-130, 978-83-7259-353-5
Surowce i produkty roślinne oraz grzybowe jako źródło substancji bioaktywnych
[AUT.]
Małgorzata Materska
, [AUT.]
Ewa Jabłońska-Ryś
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 131-163, 978-83-7259-353-5
Modele in vitro w badaniach nad biodostępnością składników odżywczych
[AUT.]
Klaudia Kowalik
, [AUT.]
Iwona Niedźwiedź
, [AUT.]
Adam Waśko
, [AUT.]
Magdalena Polak-Berecka
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 165-186, 978-83-7259-353-5
Nowoczesne nietermiczne metody utrwalania żywności
[AUT.]
Monika Sachadyn-Król
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 187-205, 978-83-7259-353-5
Aktywne folie i powłoki jadalne o działaniu przeciwutleniającym
[AUT.]
Dariusz Kowalczyk
. Lublin 2022 2022,
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
, s. 207-227, 978-83-7259-353-5
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0