MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bezpieczeństwo wyrobu surowego dojrzewającego z mięsa jelenia szlachetnego
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Patrycja Skwarek
Justyna Masłowska
Iwona Ochnik
Anna Kononiuk
Julia Kaczmarczyk
Anna Korzekwa
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
VI Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności". Kiry (k. Zakopanego), 25-27 kwietnia 2022 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
[b.m]
Szczegóły:
*
s. 12
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0