MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie mikronizowanej łuski owsianej do wytwarzania wysokobłonnikowego pieczywa pszennego
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Regine Schönlechner
Eleonora Charlotte Pichler
Dariusz Dziki
Arkadiusz Matwijczuk
Beata Biernacka
Michał Świeca
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
b.w.
Informacje:
*
VII Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 29-30 czerwca 2022.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0