MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość żywności na podstawie raportu RASFF w okresie od 01.01.2019 do 31.12.2020 roku w krajach Unii Europejskiej
Abstrakt
Autorzy
Patrycja Skwarek
Justyna Libera
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Informacje:
*
Młodzi Liderzy Jakości 2021. Książka abstraktów
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Poznań 2021
Szczegóły:
*
s. 37
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0