MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nanotechnologie wykorzystywane w przemyśle spożywczym
Abstrakt
Autorzy
Patrycja Skwarek
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Informacje:
*
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nanotechnologia wobec oczekiwań XXI w. Abstrakty. Redakcja:Alicja Danielewska, Monika Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66861-35-0
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Lublin 2021
Szczegóły:
*
s. 20
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0